top of page
IMG_9014.heic

Sporten voor Jeugd & Kids

Omdat niet een ieder het fijn of leuk vindt om naar de sportschool of een sportclub te gaan. Of omdat je motoriek minder goed is ontwikkelt (MQ test) en het belangrijk is dat je hiermee aan de slag gaat.

Maar als je weet dat sporten & bewegen erg belangrijk is voor je, ga je toch op zoek naar een vorm van sporten & bewegen wat bij jou past, waarbij je jezelf kan en mag zijn én je je prettig voelt.

Maar het kan ook zijn dat je ouders liever niet hebben dat je naar de sportschool gaat omdat je bijvoorbeeld terug komt van een blessure.

 

Sport4All GO biedt sporten voor kinderen van 6-10 jaar (Spelend Bewegen) en voor kinderen van 8-12 jaar (Fit4Kids). Deze sportlessen worden gegeven in De Staver (Spelend Bewegen) en in 't Pandje in Sommelsdijk onder begeleiding van een van de sportinstructeurs.

Trainen met je eigen lijf en of verschillende sportattributen waarbij je je conditie vergroot, je core versterkt en sterker & leniger wordt. De training wordt gegeven in een groepsles waarbij je samen met anderen van je eigen leeftijd aan het sporten bent. Hoe leuk én gezellig is dat?!!

bottom of page