top of page
IMG_9014.heic

Sporten voor Jeugd & Kids

Omdat niet een ieder het fijn of leuk vindt om naar de sportschool of een sportclub te gaan. Of omdat je motoriek minder goed is ontwikkelt (MQ test) en het belangrijk is dat je hiermee aan de slag gaat.

Maar als je weet dat sporten & bewegen erg belangrijk is voor je, ga je toch op zoek naar een vorm van sporten & bewegen wat bij jou past, waarbij je jezelf kan en mag zijn én je je prettig voelt.

Maar het kan ook zijn dat je ouders liever niet hebben dat je naar de sportschool gaat omdat je bijvoorbeeld terug komt van een blessure.

 

Sport4All GO biedt sporten voor kinderen van 6-10 jaar (Spelend Bewegen), kinderen van 8-12 jaar (Fit4Kids) en voor jeugd van 13-16 jaar (Jeugd Fitness). Deze sportlessen worden gegeven in De Staver (Spelend Bewegen) en in 't Pandje in Sommelsdijk onder begeleiding van een van de sportinstructeurs.

Trainen met je eigen lijf en of verschillende sportattributen waarbij je je conditie vergroot, je core versterkt en sterker & leniger wordt. De training wordt gegeven in een groepsles waarbij je samen met anderen van je eigen leeftijd aan het sporten bent. Hoe leuk én gezellig is dat?!!

...het verhaal van Sem

Gaan we Sport4All GO bellen of niet….

 

Al geruime tijd liep Sem steeds diverse blessures op tijdens het trainen en/of een wedstrijd van de voetbal. De groei was daar ook geen hulp bij. Waar het op uit kwam dat hij bijna het hele seizoen op de bank zat. Dit werkt dan ook niet mee aan je zelfvertrouwen.

Door de fysiotherapeut kwam Sem gelukkig wel weer aan de betere hand, maar dit was iedere keer een tijdelijke oplossing. Dus moesten we opzoek naar iets verantwoord voor op de langere termijn. Al lange tijd hadden we in ons hoofd om de meiden van Sport4All GO te benaderen, gaan we Sem aanmelden voor PT of niet? Sem liep niet over van enthousiasme, maar om toch weer mee te kunnen voetballen met het team was dit toch het verstandigste om te doen.

 

Op maandag 20 maart ‘23 gestart bij Sport4All GO en 7 maanden verder voetbalde Sem in het nieuwe seizoen iedere wedstrijd weer volledig mee. Dankzij Sport4All GO wordt er iedere maandag keihard gewerkt  aan volledig herstel en meer. Trainen op de juiste manier, zonder kans op blessures! Een echte aanrader!!

 

bottom of page