top of page

Acerca de

Fruitsalade maken

Leefstijl & Coaching, ook voor kinderen

Nadat je onze hulp hebt ingeschakeld, volgt er een individuele intake, waarin het hoofddoel vastgelegd gaat worden wat je graag zou willen bereiken. Vervolgens vinden er individuele consulten plaats om doelen te gaan bereiken welke vantevoren zijn besproken. Daarnaast is er veel WhatsApp- en mailcontact. Samen gaan we ervoor om hetgeen wat je graag zou willen bereiken te behalen. Je krijgt van ons geen weekmenu's voorgeschoteld. Bewustwording tav van eten en drinken is namelijk erg belangrijk tijdens het traject en dat is dan tevens ook de "rode lijn". Aan het einde van het traject is er nog een eindevaluatie en ronden we het traject af en zorgen ervoor dat je de nodige tools "in handen hebt" om jouw gezonde leefstijl voort te zetten.

Als klant klop je bij ons aan als je een hulpvraag hebt mbt gewicht,voeding en bewegen.

De BGN-gewichtsconsulenten van Sport4All GO begeleiden klanten op een manier waarop zij zelf ook behandeld zouden willen worden. 

 

1 op 1 persoonlijk contact tijdens een leefstijltraject, waarbij je tijdens dit traject jezelf op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Wij houden van korte en duidelijke communicatie en daardoor kun je altijd snel en adequaat antwoord van ons verwachten als je een (dringende) vraag hebt.

kinderen met overgewicht

de gewichtsconsulenten van sport4all go betekenen graag iets voor kinderen met overgewicht, omdat we hun op het gebied van voeding, sport & bewegen zoveel kunnen leren en daarbij ze kunnen begeleiden naar een gezond(er) gewicht. 

Het hebben van overgewicht kan vervelende gevolgen hebben voor een kind. Niet allen zijn de gezondheidsrisico's hoog, zoals het ontwikkelen van diabetis (suikerziekte) of een te hoog cholesterol, ook ervaart het kind andere lasten. De meeste kinderen met overgewicht zijn of worden gepest. Dat vergroot de kans op een laag zelfbeeld en de daarmee samenhangende psychosociale problemen, zoals verdriet en eenzaamheid. Vaak leidt overgewicht in de kindertijd tot overgewicht op volwassen leeftijd.

Als het jezelf niet meer lukt, om je kind te helpen naar een gezonder gewicht, dan ben je aan het goede adres bij de BGN kindergewichtsconsulent van Sport4All GO. Stapje voor stapje wordt je kind mee genomen naar kennis over voeding en leefstijl, waarbij de ouder(s) ook betrokken worden. 

Sport4All GO biedt trajecten aan voor kinderen van 4 en 6 maanden. 

De begeleiding welke gegeven wordt tijdens de trajecten is 1 op 1. Bij jonge(re) kinderen zijn de ouder(s) aanwezig bij de gesprekken. Pubers kunnen er ook voor kiezen om later in het traject zonder ouder(s) de gesprekken te voeren, maar in het begin zijn de ouder(s) aanwezig bij de gesprekken.

 

​               Klanten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moeten voldoen,

                                                      worden niet door de BGN-gewichtsconsulent begeleidt.

Overzicht tarieven

Alle tarieven welke wij rekenen zijn inclusief voorbereidingstijd en verdere uitwerking.

Kennismakingsgesprek.............................................................................................................................                               GRATIS

Kenningsmakingsgesprek van een half uur waarin we ook vertellen wat het traject inhoudt

Traject van 2,5 maand................................................................................................................................                                €   280,00

Traject van 4 maanden..............................................................................................................................                                 €   460,00

Los consult.......................................................................................................................                                           €     60,00

BGN_Logo_transparant_png_file.png

Vergoeding via je zorgverzekering

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Klik op bovenstaand BGN logo en dan zie je welke zorgverzekeraars dat zijn. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding wordt gegeven. Wij adviseren jou met klem om ook zelf bij de zorgverzekeraar na te vragen of je voor een vergoeding in aanmerking komt, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan.

  • Vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  • Geen invloed op jouw eigen risico.

  • Raadpleeg voor de zekerheid altijd je zorgverzekeraar.

  • Tenzij anders aangegeven geldt de vergoeding per kalenderjaar.

Let’s Work Together

Ben je er echt klaar voor om jouw gezonde leefstijl eigen te maken samen met ons?!

Wacht dan niet langer, maar maak via onderstaande knop een afspraak met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page