IMG_1780.JPG

SPORTEN MET EEN BEPERKING

SPORTEN MET EEN BEPERKING

Sport4All GO is gespecialiseerd in het aanbieden van sport en bewegen aan kinderen vanaf 4 jaar, jeugd, 

(jong) volwassenen en ouderen met een beperking. ​ Of je autisme hebt, AD(H)D, PDD-NOS, NAH, syndroom van down, ontwikkelingsachterstand, gedragsproblematiek en/of psychiatrische problemen, visuele en/of auditieve beperking, een motorische of verstandelijke beperking.  Bij Sport4All GO is er voor iedereen een passend sportaanbod.

 

Iedere les is anders waarbij de elementen van conditie, sport & spel altijd terug komen. Naast plezier, bewegings-en belevingservaring, speelt het sociale aspect een hele belangrijke rol. Samen met anderen sporten, elkaar respecteren en accepteren. Hoe leuk kan sport en bewegen zijn als je ervaart, ondanks je beperking, dat je tot veel in staat kan zijn en je talenten ontdekt en zelfvertrouwen opdoet.

Op dit moment geven wij in op Goeree Overflakkee 8 uur sport & bewegen in Sommelsdijk (binnen en buiten), Den Bommel en in Stellendam voor kinderen, jeugd en volwassenen met een beperking welke thuiswonend zijn, maar daarnaast werken wij ook samen met Thomashuis Den Bommel, Thomashuis Middelharnis, 't Getij (Gemiva) en Woonhoeve De Schaapskooij.

Sport4All GO werkt ook samen met stichting Zomerkind uit Nieuw Beijerland. 

Wekelijks in het water als zwemagoog met kinderen met een meervoudig complexe beperking, waarbij we de kinderen laten bewegen, waar mogelijk zwemslagen aanleren en onderhouden en of ze laten ontspannen door de Watsu technieken toe te passen..