top of page
ec1c85e6-479b-4da6-95ec-5fe1ff41516e.JPG

RECREATIE, zaterdag-& vakantieopvang

Sport4All GO biedt zaterdag-& vakantieopvang/besteding voor kinderen en jeugd met een (verstandelijke) beperking of ASS. Voor ouders met een kind met een beperking is het fijn om af en toe aandacht te besteden aan hun andere kind(eren) of tijd voor zichzelf te nemen.

Sport4All GO kan dan de zorg van het kind overnemen en diverse activiteiten ondernemen welke bij het kind passen en welke hij/zij leuk vindt. Deze zorg kan voor een uur, meerdere uren, een dagdeel of een hele dag overgenomen worden. 

Maar het kan ook zijn dat er begeleiding nodig is bij het zaterdagbaantje. Ook deze vorm van begeleiding wordt door Sport4All GO verzorgd. Tijdens deze vorm van zaterdagbesteding wordt er gewerkt aan doelen zoals bijvoorbeeld zelfstandiger worden tijdens het werk. Sport4All GO heeft hiervoor een samenwerking met de Wereldwinkel Middelharnis en Goed voor Goed.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over zorgopvang van uw zoon/dochter, stuur ons een mail met uw vraag en wij vertellen u er graag meer over. Bellen kan uiteraard ook.

Bedankt voor uw bericht!
bottom of page