Sporten voor kinderen, jeugd & (jong) volwassenen met een beperking

Sport4All GO biedt als enige sportaanbieder op Goeree Overflakkee wekelijks meerdere sport & beweegmomenten aan kinderen, jeugd en (jong) volwassenen met een (licht) (verstandelijke) beperking. 

Of je autisme hebt, AD(H)D, PDD-NOS, NAH, syndroom van down, ontwikkelingsachterstand, gedragsproblematiek en/of psychiatrische problemen, visuele en/of auditieve beperking,

een motorische of verstandelijke beperking.

Bij Sport4All GO is er voor iedereen een passend sportaanbod.

 

Iedere les is anders, maar waarbij de elementen van conditie, sport & spel altijd terug komen.  Naast plezier, bewegings-en belevingservaring, speelt het sociale aspect ook een belangrijke rol. Samen met anderen sporten, elkaar respecteren en accepteren. En hoe fijn is het om te ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn en dat je, ondanks je beperking, tot veel in staat kan zijn. In sport je talenten ontdekken en zelfvertrouwen opdoen.

Op dit moment geven wij in Oude-Tonge, Sommelsdijk (binnen en buiten) en in Stellendam sportlessen voor kinderen, jeugd en volwassenen met een beperking. Kinderen, jeugd en volwassenen welke thuiswonend zijn, maar daarnaast werken wij ook samen met Thomashuis Den Bommel en Middelharnis, 't Getij (Gemiva) en Woonhoeve De Schaapskooij.

Kosten:

1 keer in de week sporten

€ 21,- per maand 

2 keer in de week sporten

€ 37,50 per maand

en een losse les is € 6,50 

© 2019 by Sport4All GO