plantaardige Basket

GEZONDE LEEFSTIJL & COACHTRAJECT

GEZONDE LEEFSTIJL & COACHTRAJECT

De gewichtsconsulenten van Sport4All GO begeleiden klanten op een manier waarop zij zelf ook behandeld zouden willen worden. 

1 op 1 persoonlijk contact tijdens een leefstijltraject, waarbij er intensief gecoacht wordt gedurende dit traject dmv korte en duidelijke communicatie. 

Wat kan de klant verwachten tijdens het leefstijlcoachtraject van Sport4All GO?

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek volgt er een individuele intake, waarin het hoofddoel vastgelegd gaat worden, vervolgens vinden er individuele consulten plaats om het hoofddoel te bereiken en is er WhatsApp, telefonisch en/of mailcontact, een eind evaluatie en afronding van het traject.

Binnen het leefstijlcoachtraject komt o.a. het volgende aan bod:

  • Advies en coaching op gebied van gezonde verantwoorde voeding, bewegen, ontspanning, slaap en mindset

  • Inzicht in je eigen gedrag en het ontwikkelen van vaardigheden om de kennis en inzichten om te zetten in praktische doelen.

  • Tools over hoe je sterker in je schoenen komt te staan mbt voeding, beweging en ontspanning. Je werkt aan jouw volharding, voor jezelf opkomen en het organiseren van sociale steun uit je eigen omgeving.

  • Begeleiding om een gezond gewicht te bereiken en te behouden met blijvend resultaat.

​​Klanten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moeten voldoen,

worden niet door de BGN-gewichtsconsulent begeleidt

Kosten voor leefstijlcoaching:

traject van 2,5 maand     €   230,00

traject van 4 maanden    €   402,50

traject van een half jaar  €    575,00

los consult                        €      60,00

MAAK EEN AFSPRAAK

Als gediplomeerde gewichtsconsulenten en voedingsspecialisten zijn wij aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Ook in 2021 wordt de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoed door groot aantal zorgverzekeraars. Om te kunnen zien welk bedrag vergoed wordt door welke zorgverzekeraars, klik dan op het logo van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. 

Logo BGN.jpg