De gezichten achter Sport4All GO

Graag stellen wij ons aan u voor..... 

Sabina de Jonge

Sportinstructrice (CIOS), leefstijlcoach, gewichts- & voedingsconsulente, rots & water trainer, watsu beoefenaar en in het bezit van Sherborne certificaat, meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven in sport en bewegen.

Ilvia Witte

Sport- & fitnessinstructrice (CIOS), gewichts-& voedingsconsulente, oncolgisch fitness trainer,beweegconsulente, bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus Type II en in het bezit van het certificaat obesitas, eetverslaving en gedragsverandering, meer dan 25 jaar ervaring in lesgeven in sport en bewegen.

Samen hebben wij erg veel ervaring in omgang met verschillende doelgroepen.

Jonge kinderen, jeugd, pubers, jong volwassenen, volwassenen en de ouder wordende mens. Van fitte, gezonde kinderen en volwassenen tot kinderen en volwassenen met beperkingen (o.a. lichamelijke, verstandelijke, psychische, NAH, autisme, pdd-nos, ADHD, diabetes, epilepsie, alzheimer).

Naast al onze ervaring zijn wij beide zeer enthousiast, inlevend en gepassioneerd in de omgang met mensen en vinden wij het sociale aspect erg belangrijk binnen onze sportlessen. Wij brengen graag onze kennis mbt sport & bewegen en een gezonde(re) leefstijl over op mensen welke hier naar op zoek zijn.

© 2018 by Sport4All GO